İkaz levhasını görmeyince hayatından oldu

D-100 Karayolu Mecidiyeköy Viyadüğü üzerinde seyir halinde olan bir otomobil, güçlendirme çalışmaları nedeniyle önlem amaçlı yola park edilmiş ikaz ar

D-100 Karayolu Mecidiyeköy Viyadüğü üzerinde seyir halinde olan bir otomobil, güçlendirme çalışmaları nedeniyle önlem amaçlı yola park edilmiş ikaz aracına çarptı. Ağır yaralanan ve otomobilde sıkışan sürücü, kazayı fark eden vatandaşlar ve yol işçileri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan sürücü, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza, saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mecidiyeköy Viyadüğü üzerinde yapılan güçlendirme çalışmaları nedeniyle D-100 Karayolu Boğaziçi Köprüsü istikametinin 2 şeridi trafiğe kapatıldı. Sürücülerin fark etmesi için yol dubalarla ayrıldı. Çalışma yapılan alanın 200 metre gerisine ise arkasında ışıklı ikaz levhası bulunan bir araç park edildi.

Kullandığı 34 NZY 26 plakalı otomobille Boğaziçi Köprüsü istikametine ilerleyen sürücü, duba ve ışıklı ikaz levhasını fark edemedi. Otomobil hızla levhaya çarptı. Sürücü, kaza sonrası hurdaya dönen otomobilde sıkıştı. Kazayı fark eden vatandaşlar ve işçiler ağır yaralanan sürücüyü kurtarmak için seferber oldu. İtfaiye ekipleri kaza mahalline gelmeden işçiler ve vatandaşlarca sıkıştığı yerden çıkarılan yaralı sürücü, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazaya tanık olan işçiler, sürücünün dubaları ve ikaz tabelasını fark edemediğini kaydetti. Polis, olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından, hurdaya dönen otomobili ve hasar gören ikaz levhasını taşıyan aracı yoldan kaldırdı. Bu arada, sürücünün üzerinden ve otomobilden sürücünün kimliğini tespit edecek her hangi bir belge çıkmadı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.