İhracatın başkanları umut verdi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentin yerelde kalkınması hedefi çerçevesinde ihracatçılarla sürdürdükleri işbirliği ve diyalog ortam

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentin yerelde kalkınması hedefi çerçevesinde ihracatçılarla sürdürdükleri işbirliği ve diyalog ortamının büyük önem taşıdığını söyledi.

Genel kurul sürecini tamamlayan Ege İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti. Koordinatör Başkan Mustafa Türkmenoğlu ve diğer birlik başkanlarının da katıldığı ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yeni seçilen birlik başkanlarını kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Kocaoğlu, 4 yıllık yeni görev süreleri boyunca, tıpkı daha önce olduğu gibi Büyükşehir Belediyesi'nin desteklerinin sürmesini dilediklerini kaydetti.

Mustafa Türkmenoğlu ise "İhracatımızı ne kadar arttırırsak, kişi başı gelirimizi de o kadar yükseltmiş oluruz. Bu hedef doğrultusunda umutla çalışıyoruz. Yerel yönetimimizin destekleri de bu noktada büyük önem taşıyor. Başkanımız Aziz Kocaoğlu'na bu anlamda teşekkür borçluyuz." diye konuştu.