Uygur Kardeşler Manisa'da Yoğun İlgi Gördü

Manisa Belediyesi, Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü'nün Mayıs ayı Kültür-Sanat Etkinlikleri kapsamında Süheyl-Behzat Uygur Tiyatrosu'na ev sahipliği yaptı.

Uygur Kardeşler Manisa'da Yoğun İlgi Gördü
  Belediye Kültür Merkezi Lale Salonu ' nda düzenlenen gösteride Neil Simon ' ın yazdığı , Nedim Doğan ve Behzat Uygur ' un yönettiği iki perdelik ' Tuhaf İkili ' adlı oyun izleyicilerden büyük alkış aldı . Oyunda , Süheyl Uygur , Behzat Uygur , Birol Engeler , Berat Yenilmez , Mustafa Önder Keskin , Özlem Gürler ve Zeynep Yaldız rol aldı . Eşlerinden ayrıldıktan sonra zorunlu sebeplerle aynı evde yaşamaya başlayan iki yakın arkadaştan birinin son derece titiz ve simetri hastası , diğerinin ise onun tam aksine dağınık ve olağan üstü pis olduğunu konu edinen komedi , izleyenleri kahkahadan kırdı geçirdi . Oyunu MHP Manisa Milletvekilleri Mustafa Enöz , Erkan Akçay , İl Jandarma Komutanı Albay Mürsel Şahin , Belediye Başkanı Cengiz Ergün ' ün eşi Şeyda Ergün , Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil , eşi İnci Açıkdil , Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu , danışman Alparslan Ustamehmetoğlu , ve çok sayıda tiyatro sever izledi .
Oyunun sonunda Uygur kardeşleri ve oyuncuları tek tek kutlayan Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu , " Sizleri Manisa ' da ağırlamaktan dolayı mutluyuz . Göstermiş olduğunuz performanstan dolayı hepinizi ayrı ayrı kutluyorum . Sizlerin huzurunda babanız Nejat Uygur ' a geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum " dedi .
Manisa ' ya gelmekten dolayı mutlu olduklarını belirten Behzat Uygur da , " Belediyeden arandığımızda hemen programımızı yaptık ve Manisa ' ya geldik . Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün , sanata ve sanatçıya büyük önem veriyor . Bu nedenle kendisine teşekkür ediyoruz . Manisa ' da çok güzel bir açık hava tiyatrosu var . En kısa zamanda burada da bir oyun sergilemeyi planlıyoruz " dedi .
Konuşmaların ardından oyuncular , izleyiciler tarafından ayakta alkışlanarak , uğurlandı .