Çinli Otomotiv Devinin Temsilcileri İzmir Valisi Kıraç'ı Ziyaret Etti

Türkiye'de yatırım yapmayı planlayan Çinli otomotiv devi Haima'nın Genel Müdürü Qin Quanquan ve beraberindeki heyet, İzmir Valisi Cahit Kıraç'ı makamında ziyaret etti

  Türkiye ' de yatırım yapmayı planlayan Çinli otomotiv devi Haima ' nın Genel Müdürü Qin Quanquan ve beraberindeki heyet , İzmir Valisi Cahit Kıraç ' ı makamında ziyaret etti . Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından açıklama yapan İzmir Valisi Cahit Kıraç ; " İnşallah zaman içinde İzmir ' de somut yatırım yaparlar " dedi .
Basına kapalı gerçekleşen görüşme hakkında bilgi veren İzmir Valisi Cahit Kıraç , Çinli otomotiv şirketinin yetkililerine İzmir hakkında bilgi verdiklerini belirterek " İnşallah zaman içinde burada somut yatırım yaparlar " dedi .
Haima Genel Müdürü Quanquan da , İzmir ' in kendilerinde bıraktığı intibanın çok iyi ve derin olduğunu dile getirdi . İzmir ' in Çin ' de iyi bir tanıtıma ihtiyacı olduğunu söyleyen Quanquan ; " İzmir hem yatırım hem de yaşam için uygun bir kent . Kentin insanları ise oldukça etkileyici . Bu kent Çin ' de iyi bir tanıtım yapması gerekiyor " dedi .
Vali Kıraç da , Türkiye ' den ve İzmir ' den birçok yatırımcının Çin ' de iş yaptığını belirterek , " Haima ile kardeşlik ilişkilerimizi geliştireceğiz ve artıracağız " dedi . Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş da , heyetin yarın helikopterle Aliağa , Tire , Torbalı ve Menderes bölgelerini gezeceğini bildirdi .