Add'den Fotoğraf Yarışması

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okulu (MYO) ile Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alaplı Şubesi'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği "Alaplı'da yaşam ve çevre" konulu fotoğraf yarışması için ödül töreni düzenlendi

  Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okulu ( MYO ) ile Atatürkçü Düşünce Derneği ( ADD ) Alaplı Şubesi ' nin ortaklaşa gerçekleştirdiği " Alaplı ' da yaşam ve çevre " konulu fotoğraf yarışması için ödül töreni düzenlendi .
Alaplı Meslek Yüksek Okulu ' nda gerçekleştirilen fotoğraf yarışması ödül törene Alaplı Kaymakamı Aydın Memük , Belediye Başkanı Dr . Nevzat Çimenoğlu , Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof . Dr Zekai Güner , Okul Genel Sekreteri ve Kent Konseyi Başkanı İbrahim Cöbek , Alaplı Müftüsü Hüseyin Baş ADD yönetim kurulu üyeleri ve öğrenciler katıldı . Ödül töreninde konuşan ADD Alaplı şube Başkanı Saliha Sanlı , fotoğraf yarışmasında öğrencileri Alaplı ' yı tanımaları açısından özendirdiklerini belirterek , " Bu derecelendirmede , Alaplı ' yı özgün eserlerin tanıtımını da amaçladık . 186 farklı eser yarışmaya katıldı . Jürimiz büyük bir titizlikle bu fotoğrafları değerlendirerek , mansiyon ve ilk üç fotoğrafı belirledi . Şimdiden dereceye girenleri kutluyorum " dedi .
Okul Müdürü Prof . Dr Zekai Güner ise , okulda sanata ve fotoğrafa büyük önem verdiklerini kaydederek , Atatürk ' ün sanata olan ilgisi üzerine değerlendirme yaptı . Yapılan konuşmaların ardından fotoğraflar toplu halde slayt eşliğinde davetlilere seyrettirildi . Arından jüri tarafından yapılan derecelendirmede birinci olan Murat Ced ' e 500 TL , ikinci olan Demet Obalı ' ya 250 TL , üçüncü olan Mustafa Azal ' a 150 TL para ödülü verilirken mansiyon ödülü alan Hakan Uyum , Erdem Karaduman , Cem Eroğlu ve Murat Ced ' e ise saat hediye edildi .
Öğrenciler ödüllerini davetlilerin alkışları arasında protokol üyelerinden aldı .