Umudun Bittiği Yerde Doğan Işık Mutluluk Seli Oldu

Ege Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi tarafından düzenlenen "Tüp Bebek Şenliği"ne bu merkezde dünyaya gelen çeşitli yaşlarda binin üzerinde tüp bebek ve ailesi katıldı

Umudun Bittiği Yerde Doğan Işık Mutluluk Seli Oldu
  Ege Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi tarafından düzenlenen " Tüp Bebek Şenliği " ne bu merkezde dünyaya gelen çeşitli yaşlarda binin üzerinde tüp bebek ve ailesi katıldı . Türkiye ' de ilk tüp bebeğin dünyaya geldiği bu merkezde 21 yılda 6 bin aile çocuk sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı .
Ege Üniversitesi Kort Kafede düzenlenen " Tüp Bebek Şenliği " nde dünyanın en büyük Tüp Bebek Korosu ailelerine seslenirken , miniklerin defileleri de büyük beğeni topladı . Şenliğin açılışında bir konuşma yapan Ege Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi Müdürü Prof . Dr . Erol Tavmergen , bütün tıbbi tedaviler bitip ümitleri tükenen insanların bu merkezde Tüp Bebek yöntemiyle muratlarına erdiğini , şenliğe katılan tüp bebekler ve ailelerin de bunun göstergesi olduğunu ifade etti . Prof . Dr . Tavmergen gelecek yıl daha kalabalık katılımla şenliğin geleneksel olarak Sürdürüleceğini belirtti .