Nesrin Baytok suskunluğunu bozdu!

CHP'de Deniz Baykal ile kaset iddiaları ile gündeme gelen Ankara Milletvekili Nesrin Baytok uzun zaman sonra suskunluğunu bozdu.

Nesrin Baytok suskunluğunu bozdu!
  Nesrin Bayyok Deniz Baykal ' la konuşuyorum destek alıyorum
Nesrin Baytok : Geleceğe yö ; nelik hiç ; bir planım yok . Zor bir sü ; reç ; yaşıyorum . Kendime o sü ; reci yaşamak iç ; in izin verdim

CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok , Deniz Baykal ile gö ; rü ; ntü ; lerinin yer aldığı iddia edilen kaset olayıyla ilgili kamuoyuna aç ; ıklama yapıp yapmayacağına ilişkin bir soru ü ; zerine , ' Geleceğe yö ; nelik hiç ; bir planım yok . Zor bir sü ; reç ; yaşıyorum . Kendime o sü ; reci yaşamak iç ; in izin verdim ' dedi . Baytok , zaman zaman Baykal ile gö ; rü ; ştü ; ğü ; nü ; ve destek aldığını da kaydetti .

BİR SINAVDAN GEÇ ; İYORUZ
Show Tv ' ye konuşan Baytok , ' Nasılsınız ' sorusuna , ' İyiyim . Bir sınavdan geç ; iyoruz ' yanıtını verdi . ' CHP ' de yaşananları nasıl değerlendiriyorsunuz? ' sorusu ü ; zerine Baytok , ' Yakından izliyorum . Ama bunları haberlerden , medyadan takip ediyorum ' diye konuştu .

ZOR BİR SÜ ; REÇ ; TEN GEÇ ; İYORUM
' Kamuoyuna ç ; ıkıp aç ; ıklama yapmak istiyor musunuz? ' sorusuna ise Baytok , ' Geleceğe yö ; nelik hiç ; bir planım yok . Zor bir sü ; reç ; yaşıyorum . Kendime o sü ; reci yaşamak iç ; in izin verdim ' yanıtını verdi . Eşi ve kızının yanında olduğunu ve hiç ; dışarı ç ; ıkmadığını belirten Baytok , kendisine destek verenlere teşekkü ; r ederek , ' Bu destekle kendimi bü ; yü ; k bir ailenin parç ; ası gibi hissettim ' dedi . ' İstifa edecek misiniz? ' sorusu ü ; zerine ise Baytok , ' Bunların hepsi sonraki konular ' dedi . Baytok , zaman zaman Baykal ile gö ; rü ; ştü ; ğü ; nü ; ve destek aldığını da konuşmasında yer verdi

Haberde , Baytok ' un tedirginliği ve ü ; zü ; ntü ; sü ; nü ; n ses tonuna yansıdığı belirtildi .