Bursaspor'un kaptanı Ömer Erdoğan: Haketmeyenler milli takımda

Şampiyon Bursaspor'un kaptanı Ömer Erdoğan, Milli Takım yetkililerini sert dille eleştirdi. Radyospor'da Aydın Cingöz ile Gündem Progamı'na katılan Öm

Şampiyon Bursaspor'un kaptanı Ömer Erdoğan, Milli Takım yetkililerini sert dille eleştirdi. Radyospor'da Aydın Cingöz ile Gündem Progamı'na katılan Ömer Erdoğan, şampiyonluk coşkusu ve heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Türkiye'de bir ilke imza attıkları için çok mutlu olduğunu ifade eden Ömer Erdoğan, Milli Takım'a davet edilmemesi konusundaysa sert açıklamalar yaptı.

Bu sezon çok iyi bir performans sergilediğini söyleyen Ömer Erdoğan, "Milli Takım yetkililerine kırgınım. Bugüne kadar hep sustum, mütevazi davrandım. Alınmıyorsam eksiklik bendedir dedim. Altı aydır oynamayan Gökhan Zan kadroda. Üç aydır görev alamayan Servet Çetin, Emre Güngör kadroda. Bu futbolcuların geçmişleri önemli; ancak bugün durumları ortada.'' dedi.

Milli takımı hakettiği halde alınmayan oyuncunun sadece kendisi olmadığını da belirten Ömer Erdoğan, seçicilerin adil davranmadığını da belirterek, ''Ömer Erdoğan, İbrahim Öztürk, Mustafa Keçeli neden yok. Bu konuda konuşmayacaktım ama anladımki konuşan tercih ediliyor. Büyük takımda oynamak milli takım için önemli ancak bugün en büyük takım, şampiyon takım Bursaspor. Neden şampiyon takımın savunması milli takıma alınmıyor." ifadelerini kullandı.