Acıbadem Grubu'nda Görev Değişimi

Ergoisviçre Sigorta ile Ergoisviçre Emeklilik ve Hayat'ın Yönetim Kurulu Üyesi ve Ergo Grubu Holding Genel Sekreteri Gökhan Gürcan, Acıbadem Sigorta Genel Müdürü oldu.

Acıbadem Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, 2005 yılından bu yana Acıbadem Sigorta'nın Genel Müdürü olarak görev yapan Dr. Ömer Karahan ise, 10 Mayıs tarihinden itibaren Acıbadem Sağlık Grubu Yeni Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı ve Acıbadem Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmet vermeye başladı.
Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Gökhan Gürcan, yine aynı üniversitenin Endüstri Mühendisliği bölümüne bağlı MIS ihtisas programını tamamladıktan sonra MBA eğitimini Yeditepe Üniversitesinde aldı. Koç Üniversitesi'nde Koç Holding işbirliği ile düzenlenen MDP programını da tamamlayan Gürcan, 1996-2008 yılları arasında Koç Allianz bünyesinde stratejik planlama, mali işler ve çok sayıda yapılanma projesinde yöneticilik görevlerini üstlendi. Gürcan, yine aynı dönemde Yapı Kredi Bankası'nın
satın alınması dahil olmak üzere çok sayıda özel projede Koç Holding adına hizmet verdi. 2008 yılında Ergo Grubu Holding'in kurulması görevi için Ergo'ya transfer olan Gürcan, holdingin kurulması görevi sonrasında CRO ve Ergoisviçre Portföy Yönetimi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi görevlerini yürüttü.
(SB-SB-E)