Kuşadası'nda Halk Yürüyüşü

Kuşadası'nda gerçekleştirilen "Yurtta Birlik Dünyada Barış İçin Atatürk'ü Anma Halk Yürüyüşü" büyük ilgi gördü.

Atatürk'ün ilk Kuşadası'na geldiği yer olan Gazibeğendi Parkından başlayan ve Kuşadası Belediyesi Bandosu eşliğinde gerçekleştirilen Halk Yürüyüşü, Marina önünden ve sahil bandı üzerinden devam ederek Atatürk Anıtı önünde son buldu.
Gençlik Haftası kapsamında Kuşadası Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen yürüyüşe aralarında Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün, Kuşadası Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Ören ve Kuşadası Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur, ile siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda öğrenci ile vatandaş katıldı.
Daha sonra yürüyüşe katılanlar adına Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün, Kuşadası Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Ören ve çeşitli okullardan seçilen öğrenciler ile birlikte Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından tören de bir konuşma yapan Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen katılımcılara teşekkür ederek, yurtta birlik ve dünyada barış için yürüyüş gerçekleştirdiklerini belitti.