Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de siyasi partilerin il başkanlarıyla biraraya geldi

Bingöl'de siyasi parti başkanları ile bir araya gelen Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, partilerin diyalog içerisinde olmaları gerektiğini vurgulayarak; "S

Bingöl'de siyasi parti başkanları ile bir araya gelen Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, partilerin diyalog içerisinde olmaları gerektiğini vurgulayarak; "Siyasi partiler birbirlerinin düşmanı değildir." dedi.

Birtakım ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Bingöl'e gelen Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl'deki siyasi parti il başkanları ile bir araya geldi. AK Parti Bingöl Milletvekilleri Kazım Ataoğlu ve Yusuf Coşkun'un da katıldığı toplantıya AK Parti İl Başkanı Cevdet Çalbay, CHP İl Başkanı Sema Kaygalak, MHP İl Başkanı Ali Köseoğlu, TDH Bingöl Temsilcisi Aydın Hasar, TP İl Başkanı Mustafa Karadağ ve SP İl Başkanı Cezayir Ulukan katıldı. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantının ardından bir basın açıklaması yapan Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, partiler arası diyaloga vurgu yaptı.

Partilerin hizmet rekabeti dışında rakip olmamaları gerektiğini dile getiren Bakan Yılmaz, "Her ne kadar ayrı partilerden olsak da bir Bingöllü olarak hedeflerimizin ortak olduğuna inanıyoruz. Özellikle Bingöl ile ilgili yapılması gereken çalışmalar noktasında hep birlikte istişare ve fikir alışverişi yapmamızda büyük bir fayda görüyoruz. Bundan sonraki dönemlerde de zaman zaman bir araya geleceğiz. Bunların hepimizin faydasına olacağını düşünüyorum" diye konuştu.