Ak Parti'li Mustafa Hamarat'ın Ordu Gezisi

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, yorucu anayasa değişikliği maratonu sonrasında geldiği memleketi Ordu'nun İkizce ilçesi Devecik beldesinde yapımı süren yolda incelemelerde bulundu.

Ak Parti'li Mustafa Hamarat'ın Ordu Gezisi
Ayağının tozuyla Devecik yolundaki çalışmaları yerinde görmek ve incelemek üzere İkizce ilçesine geçen AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, ilçe Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk'ü makamında ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Daha sonra Kaymakam Mehmet Ali Öztürk ile Devecik karayolunda yapılan çalışmaları yerinde gören AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat; ''Çalışmalar sonunda inşallah bu güzel beldemize asfalt yoldan geleceğiz. Hepimiz bu işlerin bir köşesinden tutarak hep beraber yapılan hizmetlerin meyvesini alacağız. Devecik halkı bu çalışmalar neticesinde asfalt yoldan ulaşımını sağlayacak'' dedi.
Hamarat, daha sonra beldeye geçerek vatandaşlarla çay ortamında bir araya gelerek onların sıkıntılarını dinledi.

MEMUR-KENT KONUTLARINI İNCELEDİ
Hamarat, Ünye'de yapımı süren Memurkent konutlarının inşaat alanında da incelemelerde bulundu. Burada müteahhit firma tarafından verilen kahvaltıya katılan Hamarat, memurkent konutlarının sendika faaliyetinin en verimli uygulamalarından biri olduğunu vurguladı. Hamarat, "Sendika her zaman pazarlık yapmıyor, bazen böyle çözüm üretiyor. Buradaki arkadaşlarımız genel konut edinmekte zorlanabilecek olan orta gelir seviyesindeki arkadaşlarımız. Burada bir dayanışma sergilediler" dedi.
Düzenlenen kahvaltıya Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat'ın yanı sıra Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Perşembe Belediye Başkanı Selami Çarkçı, Devecik Belediye Başkanı Mahir Çoban, Ordu İl Sağlık Müdürü Dr.Yılmaz Dündar, Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Yalçın Büyükkarabacak, İl Genel Meclisi Üyesi Fahri Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gür, Memurkent Kooperatifi Başkanı Şinasi Coşkan, Yüklenici firma Öz Canik İnşaatın Müdürü Hüseyin Coşkun ve üyeler katıldı.