Ak Parti İzmir'de Haftasonu Hazırlığı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) tarafından her yıl Mayıs ayında Türkiye'nin başka bir ilinde düzenlenen Gençlik Şöleni'nin 9'uncusu bu yıl İzmir'de düzenleniyor

Ak Parti İzmir'de Haftasonu Hazırlığı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) tarafından her yıl Mayıs ayında Türkiye'nin başka bir ilinde düzenlenen Gençlik Şöleni'nin 9'uncusu bu yıl İzmir'de düzenleniyor. AK Parti İzmir, Gençlik ile Kadın Kolları'nın tertip ettiği şölene Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.
Konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak, il teşkilatı olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İzmir'e gelmesinden dolayı son derece heyecanlı olduklarını söyledi. Başbakan Erdoğan'ın MFÖ, Mustafa Ceceli ve Murat Göğebakan gibi ünlü isimlerin konser vereceği şölene katılmadan önce Bayındır ve Menemen'de devlet hastanesi ve adalet sarayı açılışlarına katılacağını bildiren Kabak, Halkapınar Spor Salonu'nda yapılacak olan Gençlik Şöleni'ne gelerek gençlere hitap edeceğini kaydetti. Şölene tüm İzmirlilerin katılabileceğini belirten Kabak, yaklaşık 20 bin kişiyi beklediklerini söyledi.
Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Başbakan'a yazdığı iddia edilen ve şikayet mektubu olarak nitelendirilen mektubu gazetelerden öğrendiğini dile getiren Kabak, "Sayın Kocaoğlu'nun ilk mektubunu İzmirlilere yazmasını beklerdim ve bu özür mektubu olmalıydı. Çünkü 2009 yerel seçimlerinde vaat ettikleri hiçbir sözü tutmadı. Sanıyorum sayın Kocaoğlu bu yazdığı mektubu basına bilerek sızdırdı. Sızdırma değil de açık olarak verselerdi daha iyi olurdu. Her şeyi yarım yamalak yaptıkları gibi bunu da öyle yapmışlar" diye konuştu.