Gençlik Haftası halk koşusuyla başlayacak
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı da içine alan 'Gençlik haftası' 15 Mayıs'ta halk koşusuyla başlayacak.
Alanya Gençlik ve
Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak, gençlerin serbest zamanlarda yaptıkları sanatsal, kültürel ve sportif etkinliklerini aktif olarak sergilemeleri için 15-21 Mayıs'ın gençlik haftası olarak kutlandığını söyledi. Tamrak, kutlama etkinliklerinin 15 Mayıs'ta gençlik koşusu ve halk yürüyüşüyle başlayacağını söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Alanya merkezde bulunan tüm okullardan, beden eğitimi öğretmenleri ve okul idarecileri eşliğinde, spor kıyafetli 50'şer kişilik öğrenci grupları Atatürk Anıtı önünde hazır bulunacak.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri koşu yapılacak güzergahta trafik ve emniyet tedbirlerinin alınmasını sağlayacak. İlçe Sağlık Grup Başkanlığı ise sağlık görevlileriyle koşu sırasında hazır bulunacak.
