Ağrı'da selzedeler ilk geceyi zor şartlarda geçirdi

Ağrı'da önceki gece etkili olan sel sonrası vatandaşlar ilk gecesini zor şartlarda geçirdi. Ağrı 12. Mekanize Tugay Komutanlığı ve Kızılay bölgede çad

Ağrı'da önceki gece etkili olan sel sonrası vatandaşlar ilk gecesini zor şartlarda geçirdi. Ağrı 12. Mekanize Tugay Komutanlığı ve Kızılay bölgede çadırlar kurarken, selzedelere sıcak yemek servisi yapıldı.

Ağrı'da sel sonrası vatandaşlara ilk yemeği Tugay Komutanı Tuğgeneral Turgay Bakkal, Ağrı Vali yardımcısı Şamil Horasanlı ve Ağrı Emniyet Müdürü Naci Kuru verdi. Yemek dağıtımı sırasında vatandaşlarla sohbet eden Tuğgeneral Bakkal, yaşlı bir kadına 'Kaç Çocuğun Var' sorusuna 18 cevabını alınca oldukça şaşırdı. Kadına ne kadar pilav vereceği konusunda kararsız kalan Tuğgeneral Bakkal, kadının elinde bulunan tabakları doldurup yaşlı kadını yolcu etti.

Ağrı ve ilçelerinde 265 çadır kurduklarını belirten Kızılay Ekip Başkanı İsmail Yağcı, 50 aileye kumanya yardımı yaptıklarını söyledi. Selzedelere 400 adet battaniye verdiklerini vurgulayan Yağcı, "İhtiyaca göre yardımlarımız devam edecek. Ağrı'da selzedelerle birlikte olmayı sürdüreceğiz." dedi.