CHP Giresun İl Başkanı Gezmiş: Baykal'ın arkasındayız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş, "Genel Başkan'ımız sayın Deniz Baykal'ın arkasındayız. Giresun il ve ilçe teşkilatlarım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş, "Genel Başkan'ımız sayın Deniz Baykal'ın arkasındayız. Giresun il ve ilçe teşkilatlarımız kendisine sonsuz destek veriyor." dedi.

Espiye ilçesinde, CHP Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş ve 13 ilçe başkanının katılımı ile CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın istifası ve sonrasında gelişen olayların değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirildi.

Gezmiş, gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın istifasının hala şaşkınlığı ve üzüntüsü içerisinde olduklarını vurguladı. Giresun il ve ilçe teşkilatları olarak Baykal'a sonsuz destek verdiklerini kaydeden Gezmiş, "Sayın genel başkanımız ve partimize haince saldırılar olmakta. Biz, sayın genel başkanımızın arkasındayız. İl ve ilçe teşkilatlarımız kendisine sonsuz destek veriyor. Yaşanan durum bizi daha da kenetledi. Bizi birbirimize daha fazla yaklaştırdı. Tek vücut olduk. CHP'yi yıkmaya ve bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir." ifadelerini kullandı.

Öte yandan CHP Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş, ilçe başkanları ile il genel meclis üyeleri, Giresun İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Salih Bahadır'ın vefat eden babası Halil Bahadır'ın Güce Merkez Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına katıldı.