Asker uğurlama sırasında çakın kavgada bir kişi öldü

Balıkesir'de asker uğurlaması için sokakta düzenlenen eğlence sırasında gençler arasında çıkan kavgada, 16 yaşındaki genç bıçaklanarak öldürüldü. Poli

Balıkesir'de asker uğurlaması için sokakta düzenlenen eğlence sırasında gençler arasında çıkan kavgada, 16 yaşındaki genç bıçaklanarak öldürüldü. Polis, cinayetle ilgili 3 kişiyi arıyor.

Balıkesir 2. Sakarya Mahallesi Fatih Sokak'ta meydana gelen olayda, sokakta düzenlenen asker uğurlama eğlencesinde, aynı mahallede ikamet eden ve birbirlerini tanıyan gençler arasında 'oynama sırası' yüzünden tartışma çıktı. Tartışma vatandaşlar tarafından yatıştırıldı.

Eğlenceden sonra gençler düğün yerinin iki sokak ilerisindeki Fatih Sokak'ta karşılaşıp tekrar tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda O.A. (17) isimli genç, kalbinin altına aldığı derin bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Bıçaklı şüpheli ile yanında bulunan 2 kişi olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralı olarak Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan O.A. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Görgü tanıklarının ifadelerini alan polis ekipleri, kimlik bilgilerini tespit ettiği şüphelileri arıyor. O.A. isimli gencin cenazesi ailesine teslim edilirken, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaydan sonra kaçan zanlıların yakalanması için geniş çaplı arama başlattı.