Pazarcılara uyarı: Müşterilerinize nazik olunuz

Pazarcılarla protokol imzalayan Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, onlardan müşterilerine karşı nazik olmalarını istedi.

Ölüdeniz Belediye

Pazarcılarla protokol imzalayan Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, onlardan müşterilerine karşı nazik olmalarını istedi.

Ölüdeniz Belediyesi ile Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası arasında 4'ncü protokol törenle imzalandı. Oda Başkanı Ahmet Korkmaz'ın yönetim kurulu üyeleriyle katıldığı tören Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz'ın makam odasında gerçekleştirildi.

Törende konuşan Korkmaz, pazarcı esnafına verdiği destekten dolayı başkan Yılmaz'a teşekkür etti. İmzalanan 4'ncü protokolün ayrıcalığı olduğunu söyleyen Korkmaz, "Fethiye Belediyesi ile 5 yıldır imzaladığımız protokolün aynısını bugün burada imzalıyoruz. Bu protokolle esnafımızın disiplin içerisinde ve uygun şartlar altında çalışma ortamına kavuşmuş olacağını umuyoruz." dedi.

Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz ise pazarcıların işlerini daha rahat ortamda yapabilmeleri için gerekli kolaylıkları sağladıklarını anlattı. Amaçlarının çok sayıda esnafın pazarda iş yapmasını sağlamak olduğunu kaydeden Yılmaz, şöyle konuştu: "Ancak şartlar bu kadarına müsaade ediyor. Şimdilik az sayıda esnafla daha kaliteli çalışma ortamını yaratmaya çalışıyoruz. Esnaftan beklentimiz, turistik bir bölge olan semtimizde yerli ve yabancı müşterilere karşı nazik olmaları, kimseyi kırmamaları, zorlama yapmamalarıdır. Geleneksel Türk misafirperverliğini her zamandan fazla göstermelerini istiyorum. Bu protokolün bütün esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum."