NT'den Zarife Canan'a 'Yılın Annesi' ödülü

NT Mağazaları, çalışanları arasında yaptığı anketle Anneler Günü dolayısıyla 2010 yılının annesini belirledi. 2009 yılında geçirdiği trafik kazası son

NT Mağazaları, çalışanları arasında yaptığı anketle Anneler Günü dolayısıyla 2010 yılının annesini belirledi. 2009 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden hadis alimi Prof. Dr. İbrahim Canan'ın eşi Zarife Canan'a 'Yılın Annesi' ödülüne layık görüldü.

Altunizade Kültür Ve Sanat Merkezi'nde yapılan törene İbrahim Canan'ın çocukları, torunları, yakın dostları ve sevenleri katıldı. Ödül töreni Canan'ın hayatından kesitler ve dostlarının anlatımlarından oluşan belgesel gösterimiyle başladı. Ardından Zarife Canan yetiştirdiği çocuk ve torunları ile yeni nesle örnek gösterilecek model bir anne olarak 'Yılın Annesi' ödülünü Prof. Dr. Suat Yıldırım'ın elinden aldı.

Ödül töreni dahilinde kürsüye çıkan Canan, annelere şu mesajı verdi: "Tüm annelere evlatlarına hem dünya hem ahiret saadetlerini düşünerek yardımcı olmalarını tavsiye ederim, çünkü dünya hayatında anneler evlatlarına yardımcı oluyorlar ama ahiret hayatlarını da ihmal etmemeliyiz."