Kırşehir'de Hacı Kemal Keleş Efendi'yi Anma Ve Pilav Günü

Kırşehir'in Mucur ilçesine bağlı Bayramuşağı köyünde bu yıl altıncısı düzenlenen Hacı Kemal Efendiyi Anma ve Pilav Günü programına yüzlerce davetli katıldı.

Programa, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, MHP Kırşehir Milletvekili Metin Çobanoğlu, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Arslan, Organize Tertip Komitesi Başkanı Nurettin Keskin, daire müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık- Sen Şube Başkanı Necati Yılmaz ve çok sayıda davetli ile yüzlerce vatandaş katıldı.
Protokol konuşmalarının ardından pilav dağıtıldı ve dualar edildi. Hacı Kemal Keleş Efendi daha sonra türbesinde ziyaret edildi.
HACI KEMAL KELEŞ EFENDİ KİMDİR?
Hacı Kemal Keleş Efendi, 1926-1992 yılları arasında Kırşehir'de ikamet etmiş, zamanın din ve Arapça ilimlerinde ders alarak kendini yetiştirmiş Kayseri medresesinden icazet almış ve kutsal topraklarda bir yıl görev yapmış değerli bir şahsiyet ve ilim adamıdır. Hacı Kemal Keleş Efendi, yetiştirdiği talebelerle büyük hizmetlerde bulunmuş, vatana ve millete faydalı olmaya çalışmıştır.