İşçiler yeni sezona dualarla uğurlandı

Burdur Valiliği İl Özel İdaresi'nin 2010 yılı asfalt sezonu açılış töreninde konuşan Vali İbrahim Özçimen, tüm işçi ve çalışanlara kazasız belasız bir

Burdur Valiliği İl Özel İdaresi'nin 2010 yılı asfalt sezonu açılış töreninde konuşan Vali İbrahim Özçimen, tüm işçi ve çalışanlara kazasız belasız bir çalışma dönemi diledi.

İl Özel İdaresi'nin asfalt sezonunu başlatması nedeniyle İl Özel İdaresi'ne bağlı Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Vali Özçimen, arkadaşlarım diye hitap ettiği özel idare işçileriyle birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını aktardı. Burdur'un köylerine hizmet götürmek için işçilerin var güçleriyle çalıştıklarını dile getiren Özçimen, açılışın aslında sembolik olduğunu ifade etti. Özçimen, 30 yıllık idarecilik hayatında köy hizmetlerinin hiç durduğunu görmediğini söyledi. Yaz kış demeden çalışıldığını aktaran Burdur Valisi Özçimen, "Zaten köylülerimiz işçilerimizi boş durdurmaz. Birlikte köylerini geliştirmek için çalıştırırlar. Son yıllarda devlet vatandaş işbirliği ile çok ciddi çalışmalara imza attık. Bu yıl da birçok önemli hizmetlerin gerçekleştirileceğine inanıyorum." dedi.

Törenin gelenek haline geldiği için gerçekleştirildiğini bildiren Özçimen, işçilere kazasız belasız bir dönem diledi. Özçimen ve programa katılanlar daha sonra hazırlanan fotoğraf sergisini gezdi. İl Müftüsü Osman Artan'ın yaptığı duadan sonra kurban kesildi. Tüm protokol üyeleri önlerinden geçen Özel İdare'ye ait araçları el sallayarak uğurladı.

Törene Vali İbrahim Özçimen, CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Ekici, İl Jandarma Komutanı Enver Aydın, İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Şimşek, kaymakamlar, daire müdürleri ve İl Özel İdaresi çalışanları katıldı.