Uşak'ta 'Kahve Molası' Adlı Sohbet Toplantıları Devam Ediyor

Bir süre önce Uşak Üniversitesi tarafından başlatılan ve valilik ile belediyenin de destek verdiği "Kahve Molası" adlı sohbet toplantıları devam ediyor

Uşak'ta 'Kahve Molası' Adlı Sohbet Toplantıları Devam Ediyor
Bir süre önce Uşak Üniversitesi tarafından başlatılan ve valilik ile belediyenin de destek verdiği "Kahve Molası" adlı sohbet toplantıları devam ediyor. Belli aralıklarla düzenlenen, siyaset ve güncel konuların konuşulmadığı sohbet toplantılarında edebiyat ve kültürel konular ele alınıyor.
Atatürk Kültür Merkezi'nde dün akşam gerçekleştirilen "Kahve Molası" adlı toplantıların bu haftaki oturumunda "Laleler" konusu işlendi. Prof. Dr. İskender Pala'nın moderatörlüğü yaptığı "Kahve Molası" adlı sohbet toplantısına Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Şişman, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim görevlisi Dr. Kaya Üçer ile Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim görevlisi Dr. Münevver Üçer konuşmacı olarak katıldı. Toplantıya dinleyici olarak Garnizon Komutanı Albay İsmail Özcan, İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin, Belediye Başkan Vekili Mustafa Gündüz, daire müdürleri ve çok sayıda davetli ile üniversite öğrencileri katıldı. Yaklaşık iki saat süren toplantıda Prof. Dr. İskender Pala ve diğer konuşmacılar laleler üzerine çeşitli görüşler bildirdi. Sohbet toplantısı sonunda soru cevap bölümüne geçilerek konuşmacılar dinleyicilerin sorularını yanıtladı.