Üvey anne mağduru çocuk babasına kavuştu

Ağrı'nın Patnos ilçesinde üvey annesi tarafından dövülerek hastanelik edildiği iddia edilen 4 yaşındaki Arda Çarboğa, inşaat işçisi babasına kavuştu.

Üvey anne mağduru çocuk babasına kavuştu
Sütlüpınar Mahallesi'nde oturan üvey annesi Şükran A. (33) tarafından geçtiğimiz cumartesi günü ağladığı için dövülmesi sonucu bir gözünün morardığı ileri sürülen 4 yaşındaki Arda Çarboğa, komşuları tarafından önce Patnos Devlet Hastanesi'ne, ardından Ağrı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Patnos Cumhuriyet Savcılığı tarafından ifadesi alınan üvey anne Şükran A. ise serbest bırakılmıştı.

İstanbul'da inşaat işçisi olarak çalışan baba Vahyettin Çarboğa, olaydan sonra memleketine gelerek oğlu ile hasret giderdi. Hastaneden çıkarılan Arda, kendisini dövdüğü iddia edilen üvey annesine sarılarak öptü. Eşinin kesinlikle böyle bir şey yapmadığını söyleyen baba Çarboğa, Şükran A. ile 2 yıldır birlikte olduklarını ancak resmi nikahlarının bulunmadığını söyledi. Eski eşi ile de boşanma davalarının devam ettiğini belirten Çarboğa, "Eşim ile oğlum merdivenlerden çıktıkları esnada düşmüşler. Eşim hamile olduğu için kendisi de rahatsızlanmış. Oğlumu hastaneye götürememiş. Çocuğumu hastaneye ev sahibimiz götürmüş. Eşim değil, kim olursa olsun böyle bir şey yapması mümkün değildir" dedi.

İlk eşi olan Arda'nın annesi Fatma Çarboğa'nın ise Rizeli olduğunu ve 3 yıl önce evi terk ettiğini kaydeden baba Çarboğa, ilk eşinin artık kendisi için ölü olduğunu dile getirdi. Şimdiki eşi ve çocuğuyla mutlu olduğunu söyleyen Çarboğa, "Devlet oğlumu Çocuk Esirgeme Kurumu'na vermemi istedi. Ama ben kesinlikle böyle bir şeyi kabul etmedim. Babası olarak ben büyütüp yetiştireceğim" şeklinde konuştu.

Patnos Cumhuriyet Başsavcılığı, Arda'nın gözünde darp izi olup olmadığının tespiti için Ağrı Devlet Hastanesi'ne göndererek rapor istedi.