Polisten Öğrencilere Giysi Yardımı

Samsun Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Güvenlik Hizmetleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından öğrencilere giyecek yardımı dağıtıldı.

Polisten Öğrencilere Giysi Yardımı
Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında ilçe merkezi ve köy ilköğretim okulları idarecileri tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi 85 öğrenciye giyecek yardımı yapıldı. İlçe Emniyet Müdür Hakan Karslı, Polis Merkezi Amir Vekili Komiser Yrd. Salih Şahin, Trafik Tescil ve Büro Amir Vekili Komiser Yrd. Sadık Çakmak, Dernek Başkanı Baha Kalaycıoğlu, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ak ve polis memurları tarafından, Vezirköprü Gazi Yatılı İlköğretim Okulu (YİBO) idarecileri tarafından öğrencilere giysiler dağıtıldı.
İlçe Emniyet Müdür Hakan Karslı, "Öğrencilere yapılan yardımlarda duyarlılık gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çocuklar hepimizin çocukları ve her zaman da çocuklarımızın yanında olacağız" dedi.
Okul Müdürü Rüstem Kurnaz da bu anlamlı haftada öğrencilerin hatırlanması çocukları ve kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.
İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Güvenlik Hizmetleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile birlikte Fazıl Mustafa Paşa İlköğretim Okulu'nda 55 öğrenciye giysi dağıtıldı.
Gelecek günlerde de okul idarecilerince belirlenecek 150 öğrenciye daha yardım yapılacağı belirtildi.