Muay Thai Bölge Şampiyonasından Adıyaman 5 Birincilikle Döndü

Besni Do-Kan Spor Kulübü sporcuları Muay Thai bölge şampiyonasından 5 birincilikle döndü.

Şampiyonada genç erkekler kategorisinde 48 Kilogramda Mustafa Polat, 60 Kilogramda Mevlana Altıntaş ve 75 Kilogramda İsmail Türk, genç ayanlarda 60 Kilogramda Rezan Karadağ, büyük bayanlarda 67 kilogramda Lerzan Tutuş kategorilerinde rakiplerini geride bırakarak birincilik elde etti.
Do-Kan Spor Kulübü antrenörü Serdar Meşen; elde edilen başarıdan ötürü sporcularını kutlarken, şöyle konuştu;"02-03-04 Nisan tarihlerinde Gaziantep'te yapılan Muay Thai Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Şampiyonasına Do-Kan Spor Kulübü olarak sekiz sporcuyla katıldık. 5 sporcumuz kategorilerinde birinci olarak Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesini temsilen 14-18 Nisan tarihlerinde Muğla'nın Bodrum ilçesinde yapılacak olan Türkiye Muay Thai şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.
Turnuvaya katılan sporcularımızdan 2006 Kick Boks ve 2008 Muay Thai Şampiyonu Bekir Çiğdem ise yaklaşık 2 yıldır antrenman yapmadığı yani turnuvaya yeterince hazırlanamadığı için 2. olabildi.
Sporcularımızdan Mevlana Altıntaş ise tekniği ve başarısıyla turnuvada dikkatleri üzerine çekerken büyük beğeni ve takdir topladı. Yine İsmail Türk iki rakibini birinci raunt da nakavt ederek, Mustafa Polat ise bir rakibini birinci raunt da nakavt ederek dikkat çektiler. Başarıların devamının geleceğini düşünüyorum."