Mobiletle Ağaca Çarptı

Zonguldak'ta, mobileti ile bahçesine giden sürücü dengesini kaybederek ağaca çarptı. Kafatasında ve vücudunun çeşitli bölgelerinde kırık bulunan sürücü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, dün akşam Devrek ilçesine bağlı Çolakpehlivan köyünde meydana geldi. Köy sakinlerinden Ahmet A. (57), yemeğini yedikten sonra evinden ayrıldı. Mobiletine binen Ahmet A., bahçesine seyir halinde iken dengesini kaybetti. Mobileti yolun kenarındaki ağaca çarparak durabildi.
Kafatasında, sol omuzu ve kolunda kırık meydana gelen kasığı yırtılan Ahmet A., Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Ahmet A., Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.
Ahmet A., Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
(OA-HO-Y)