Ak Parti İl Teşkilatı Aibü Rektörünü Ziyaret Etti

AK Parti Bolu Merkez İl ve İlçe Başkanlığı, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun'u makamında ziyaret etti.

Ak Parti İl Teşkilatı Aibü Rektörünü Ziyaret Etti
Ziyaret sırasında AK Parti Bolu İl Başkanı Ali Ercoşkun, "AİBÜ'nün, İzzet Baba'ya yakışır, dünya çapında tanınan ve dünyanın en iyi üniversiteleri arasında yer alacağına inanıyorum" dedi.
Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun, AK Parti heyetini makamında konuk ederken, ziyaretlerinden dolayı İl Başkanı Ali Ercoşkun'a teşekkür etti. Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin genç bir üniversite olduğunu hatırlatan Rektör Coşkun, yeni bir üniversite sayılmasına rağmen AİBÜ'nün çok hızlı bir gelişme gösterdiğini belirtti. Gelişmesinde, diğer üniversitelerden farklı olarak İzzet Baysal Vakfı'nın yaptığı katkıların büyük olduğunu ifade eden Coşkun, Bolu'daki siyasilerin, iş dünyasının, sivil toplum kuruluşlarının ve Bolu halkının AİBÜ'ye karşı çok olumlu bir yaklaşım içersinde olduklarını, bunun da kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
AK Parti Bolu İl Başkanı Ali Ercoşkun da yeni dönemin üniversiteye, Bolu'ya ve tüm ülkeye hayırlı olmasını dileyerek, "Biliyorum ki yeni dönemde Abant İzzet Baysal Üniversitesi gelişimini sürdürecektir. İleride üniversitemizin İzzet Baysal'a yakışır, dünya çapında tanınan, adından söz ettiren, dünyanın en iyi üniversiteleri arasında yer alacağına inanıyorum" diye konuştu.