Şanlıurfa'da Polis Ve Gazeteciler Arasında Dostluk Maçı Oynandı

Türk Polis Teşkilatının 165. yıl dönümü nedeniyle Şanlıurfa'da görev yapan polis memurları ile basın mensupları "Dostluk Maçı" oynadı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü halı sahasında oynanan "Dostluk Maçını" eski Milli Hakemlerden Serdar Tatlı yönetti. Maçı polis ekipleri basın mensuplarını 8-3'lük farklı bir galibiyetle kazandı. Maç sonrası konuşan Şanlıurfa Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, "Basın mensupları arkadaşlarıyla birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Güzel bir dostluk maçı oldu. Bunu geleneksel hale getirdik. Bundan sonra temennimiz bunun devamının gelmesidir. Polis Teşkilatımızın 165. yıl dönümü etkinlikleri içerisinde düzenlemiş
olduğumuz bu futbol maçı da gayet güzel bir ortamda oynandı. Güzel bir dostluk havası içerisinde sona erdi. Ben emeği geçen ve oynayan bütün arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum" dedi.
Eski Milli Hakemlerden Serdar Tatlı ise, "10 Nisan Türk Polis Teşkilatının Kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Gerçekten bizim güvenliğimizi sağlayan bir kurum. Onun için onların bu haftasında yapmış oldukları etkinlik içerisinde bulunmak istedim. Benim branşımda herkesin bildiği gibi spordur. Şanlıurfa Emniyeti Basın mensupları ile bir 'Dostluk Maçı' düzenlemişlerdi. Beni davet ettiler. Bende geldim. Onların arasında bulunmaktan dolayı çok mutluyum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, eski Milli Hakemlerden Serdar Tatlı'ya Türk Polis Teşkilatının 165. yıl dönümü nedeniyle kendilerini kırmayarak gelip maçı yönettiği için plaket verdi.