Bakan Özak ve Bakan Kavaf sağlıklı yaşam yürüyüşünde

Denizli'de Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak düzenlenen yürüyüş sonrası egzersiz hareketlerini yaparken platform sallanmaya başlayınca, yanında bulunan Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf zor anlar yaşadı

Denizli'de Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak düzenlenen yürüyüş sonrası egzersiz hareketlerini yaparken platform sallanmaya başlayınca, yanında bulunan Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf zor anlar yaşadı.

Dünya Sağlık Örgütü Sağlıklı Kentler Birliği'ne üye olan Denizli'de bugün düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı yürüyüşte vatandaşları yalnız bırakmayan Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, eşofmanıyla yaklaşık 4 kilometre yürüdükten sonra platforma çıkıp egzersiz hareketleri yaptı. Uzun yıllar profesyonel olarak futbol oynayan ve sportif kişiliği ile tanınan Bakan Özak'ın platformdaki performansı herkesi şaşırtırken, hızlı hareket etmesi sebebiyle platformu sallamaya başlaması başta yanında bulunan Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf olmak üzere diğer protokol üyelerine zor anlar yaşattı. Verilen komutla birlikte platformda bulunan Pamukkale Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu öğrencileri ile birlikte egzersiz hareketlerine başlayan Bakan Özak'ın bulunduğu platform hızlı hareket edilmesi sebebiyle sallanmaya başladı. Bunun üzerine Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, ayakta durmakta zorlandı ve hareketleri yapmayı bırakıp platformdan ayrıldı. Vatandaşların büyük ilgiyle izlediği Bakan Özak, tüm hareketleri eksiksiz ve gençler kadar hızlı yaparak herkesi şaşırttı. Bakan Özak, daha sonra protokol üyeleriyle bir süre parkta dolaştı.

Bu arada Denizli Valisi Yavuz Erkmen ve takım elbisesiyle yürüyüşe katılan AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, Bakan Özak'a ayak uydurabilmek için büyük çaba sarf etti.