Dısney Xd, Efsane Grup Mor Ve Ötesi Üyelerinden Harun Tekin Ve Burak Güven İle

Mor ve Ötesi'nden Harun Tekin ve Burak Güven, "Bizim Rock Grubu"nun lansmanını kutlamak üzere Telebant desteğiyle İstinye Park'ta sahne alacak.

Disney XD kanalın yepyeni müzikli komedi dizisi "Bizim Rock Grubu"nun lansmanına dikkati çekmek üzere Mor ve Ötesi'nden Harun Tekin ve Burak Güven'in de katılacağı bir günlük 'AVM' organizasyonunda İstanbul İstinye Park'ı baştan aşağı değiştirecek.
10 Nisan Cumartesi çocuklar bir dizi ücretsiz müzik dersi, bilgisayar oyunu denemeleri ve yarışmaların yanısıra, mor ve ötesi üyeleri ve Telebant'la canlı müzik yaparak 'Bizim Rock Grubu"na dahil olma fırsatını yakalayacaklar.
Eğlence saat 10.00'den itibaren, özel yapım iki sahnede müziğin açılmasıyla başlayacak ve TV yıldızı Serhan Arslan sunuculuğunda müzikle dolu çılgınca bir gün geçirilecek. 'Ana Sahne'de büyük gruplar gün boyunca sevilen parçaları seslendirecekler ve çocuklar, grupların yanında müzik yaparak yeteneklerini bir rock yıldızı gibi sergileyebilecekler. Sahneye çıkma fırsatı yakalayan* çocukların gösterisi filme alınacak ve www.disneyxd.com.tr adresinde yayınlanacak. Günün 'en komik' ya da 'en yetenekli'si
seçilen dört kişi mor ve ötesi üyeleriyle Disney Pro XD müzisyenlerinin** imzaladığı çok şık bir elektro-gitar da dahil, bir dizi 'rock armağan'ına sahip olacak.
'Guitar Hero Sahnesi' tüm çocuklara katılma, profesyonellerden bazı harika ipuçları öğrenme ve "Guitar Hero", "DJ Hero", "Band Hero" da dahil interaktif oyunlarla 'rock müziği' yapma fırsatını sunacak. Ayrıca katılan herkese, Nintendo DS Lites, Nintendo Wiis ve hediye paketleri de dahil, anında verilecek birçok hediye olacak.
'AVM" organizasyonu Disney XD'de yepyeni komedi dizisi "Bizim Rock Grubu "nun başlamasını kutluyor. Programda, en sevdiği eski rock grubu Iron Weasel'a katılılıp en büyük hayalini gerçekleştiren ve çok sevdiği grubun efsanevi bir dönüş yapmasına yardımcı olmaya kararlı Tripp Campbell'in (Logan Miller) serüvenleri anlatılıyor. Dizi ABD'de Disney XD'nin (Toon Disney de dahil) gelmiş geçmiş bir numaralı dizi galası olarak başladı ve kanalın genel çocuk ve erkek çocuk (6-14 yaş arası çocuklar)
demografiğinde 863,000 izleyiciye ulaştı.
Disney XD 6-14 yaş arası erkek çocuklara yönelik, kızları da kapsayan bir TV kanalı ve türünün dünyadaki ilk örneğidir. Türkiye'de Ekim 2009'da yayına başlamıştır. Erkek çocukları ve onların keşif, müzik, gülmece, başarı, spor ve serüven arayışlarını hedef alan çekici bir çok dizi ve animasyon programları sunmaktadır.