Antalyaspor'dan Başkan Tütüncü'ye Ziyaret

Antalyaspor Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Nuri Ülker, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye verdiği destek nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalyaspor Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Ülker ve Antalyaspor Tesisler Sorumlusu Ali Rıza Kulcur'u makamında kabul etti. Antalyasporlu yöneticiler ile sohbet eden Başkan Tütüncü, belediye olarak her zaman destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Başkan Tütüncü, ayrıca Varsak'ta kurulması planlanan Antalyaspor Varsak Futbol Okulu ile Yeşilbayır'da yapımına başlanan Antalyaspor Tesisleri için de destek sözü verdi.
Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Ülker, Hasan Subaşı Tesisleri yanında bulunan çukur alanın altyapı için antrenman sahası olarak düzenlenmesinde destek veren Başkan Tütüncü'ye teşekkür etti. Ali Rıza Kulcur da Başkan Tütüncü'ye sahanın mevcut durumu hakkında kısa bilgiler vererek çalışmalarda sona yaklaşıldığını belirtti.
Antalyaspor'u bir bölge takımı haline getirmek için çalıştıklarını belirten Ülker, Kepez İlçesi'nin en önemli merkezlerinden olan Varsak'a da bir futbol okulu açmayı planladıklarını söyledi. Başkan Tütüncü ise Akdeniz'in futboldaki tek temsilcisi olan Antalyaspor'a belediye imkanlarınca her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.