Ygs'de Yozgat Şampiyonları Maltepe Dershanesi'nden

Bu yıl ilk kez yapılan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) 3 dalda Yozgat birincisi, Maltepe Dershanesi'nden çıktı.

Yozgat Maltepe Dershanesi öğrencilerinden Ahmet Erol YGS-3 puan türünde, Samet Akbulut YGS-4 puan türünde ve Ahmet Erol YGS-5 puan türünde Yozgat birincisi oldu. Yozgat Maltepe Dershanesi Müdürü Bilal Altıner, bu başarının tesadüf olmadığını belirterek, "Öğrencilerimiz disiplinli çalıştı. Öğretmenlerin ise yıllardır dershaneciliğin verdiği tecrübeyi iyi kullanmaları sayesinde bu başarıyı sağladık. Ayrıca bu başarıda ailelerin desteklerinin de çok büyük önemi var. Biz Maltepe Dershanesi olarak bütün
öğrencilerimizin derslerindeki çalışmalarını ve sınavlarındaki almış oldukları puanları yakından takip ettik. Öğrencilerimizin aileleriyle sürekli diyalog içersinde olduk. Bu başarıyı elde eden ğrencilerimizi, ailelerini ve okul idaresini, öğretmenlerini kutluyorum" dedi.
Aynı başarıyı ve daha iyilerini LYS'de de yakalayacaklarını ifade eden Altıner, "Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı YGS'nın ardından bu yönde de çalışmalarımıza başladık. Çünkü öğrencilerimiz için LYS'ye son 60 gün sloganıyla bir program hazırladık. Bu program çerçevesinde son 60 günde sadece 29 deneme uygulayacağımızı söylersem, zannediyorum ne kadar dolu ve verimli bir program olduğu anlaşılacaktır. Öğrencilerimiz inanıyorum ki LYS'de başarılı olacaklardır" ifadelerini kullandı.