İnegöl'de Göz Yaşı Gecesi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Kutlu Doğum Haftasının finali 'Göz Yaşı Geceleri' ile son buldu.

İnegöl'de Göz Yaşı Gecesi
'Göz Yaşı Geceleri' adlı grubunun 'İz' programı büyük ilgi gördü. 2 bin 368'nci sahnesini İnegöl'de alan ekibi yaklaşık 3 bin kişi seyretti. Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen programda konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kutlu Doğum Haftasını idrak eden tek toplum olduğumuzu belirterek, "Dış ülkelerde böyle bir faaliyet yok. Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ve sivil toplum kuruluşlarımızın büyük gayretleri ile son yıllarda güzel bir oluşum ortaya çıktı. Bizler de mahalli idare olarak çalışmalar yapıyoruz. Yaklaşık 10 gün önce yine bu salonda AHİD iş birliği ile konferans gerçekleştirmiştik. Yine, ÇEKÜD ile birlikte Kent Müzesinde hat sanatıyla ilgili bir program yaptık" dedi.
Haşim Akten'in yönetmenliğini yaptığı ekip, Peygamber Efendimizi anlatan ve yer yer slaytlarla desteklenen gösterilerini sundu. Zaman zaman suni dumanlarla sahnede mistik bir ortam oluşturuldu.
Gecenin sonunda seyircilere "Zarfın içindeki size emanettir. Program bitmeden açmayın" yazılı zarflar dağıtıldı. Zarflarda 40 hadis olduğu öğrenildi.