Burdur Çayı'nda bir erkek cesedi bulundu

Burdur Çayı'nda bir erkek cesedi bulundu. Bağlar Mahallesi Yan Arık 3. sokaktan geçen çayda bulunan ve Muammer İrevül'e (68) ait olduğu belirtilen ce

Burdur Çayı'nda bir erkek cesedi bulundu. Bağlar Mahallesi Yan Arık 3. sokaktan geçen çayda bulunan ve Muammer İrevül'e (68) ait olduğu belirtilen cesedin çayda 40 metre sürüklendiği belirlendi.

Vatandaşların durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen Burdur Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları incelemede maktülün üzerinden çıkan nüfus cüzdanından cesedin Muammer İrevül'e ait olduğu tespit edildi. Olay yerinde ilk incelemeyi yapan polisler cesedin üzerinde yara izi tespit de yaptı. Cesedin suyun akıntısı ile yaklaşık 40 metre sürüklendiği tahmin edildi.

Olayı polise haber veren vatandaşlardan Filiz Akın, cesedi ilk önce cansız manken olabileceği düşüncesiyle önemsemediklerini belirtti. Daha sonra babası ile çaydan geçerken komşularının da gördüğü yeri incelediklerinde ceset olduğunu anladıklarını belirterek polise haber verdiğini söyledi.

Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından çaydan çıkarılan ceset otopsi yapılmak üzere Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.