Anneler Derneği'nden El Sanatları Sergisi

Türk Anneler Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından her yıl gerçekleştirilen El Sanatları Sergisi'nin 8.'si, düzenlenen törenle açıldı. Sergide 200 kursiyerin yaptığı binin üzerinde ürün sergilendi.

Halk Eğitim Merkezi ve Türk Anneler Derneği Afyonkarahisar Şubesi işbirliğinde düzenlenen el sanatları kurslarında yapılan ürünler, 8. El Sanatları Sergisi'nde yer alıyor. Serginin açılışına İl Dernekler Müdürü Ahmet Gök, Huzurevi Müdürü Muzaffer Erol, Tükoder Şube Başkanı Hatice Gök, dernek üyeleri ve davetliler katıldı. Serginin açılışı öncesinde konuşan Türk Anneler Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Şeyda Çetinbaş, derneğin kuruluş amaçlarından biri olan annelerin el becerilerinin geliştirilerek
aile bütçesine katkıda bulunmaları olduğunu belirtti. Çetinbaş, üyelerin boş zamanlarını da el sanatları ile değerlendirdiğini söyledi.
Konuşmaların ardından serginin açılış kurdelesini Derneğin Onursal Başkanı Seviye Özsoy, Dernekler Müdürü Gök ve Huzurevi Müdürü Erol birlikte kesti. Derneğe üye 200 kursiyerin yaptığı binin üzerinde ürünün yer aldığı sergi, kurdele nakışı, tel kırma, yağlı boya tablo, ahşap boyama ve boncuk mefruşat gibi çeşitli ürünlerden oluşuyor.
Şube Başkanı Çetinbaş, serginin 7 Mayıs'a kadar açık kalacağını ifade etti.