Ak Parti Kaynaşlı İlçesinde Halk Meclisi Toplantısı

AK Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Birol Şahin, kendisinin ilçe başkanlığı görevinden alınıp alınmadığı konusunda, "Son sözü Davos Fatihi Başbakanımız söyler" dedi.

AK Parti Kaynaşlı İlçe Başkanlığı Halk Meclisi Toplantısı yapıldı.
AK Parti İl Başkanlığı tarafından Kaynaşlı İlçe Başkanlığına Hasan Aygün'ün atandığı belirtilmesine rağmen Kaynaşlı İlçe Başkanı Birol Şahin gövde gösterisi yaparak halk meclisi toplantısı düzenledi. Durmuşoğlu tesislerinde düzenlenen toplantıya Kaynaşlı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz, Belediye Meclis üyeleri, vatandaşlar katıldı.
Toplantıda açılış konuşmasını yapan AK Parti Kaynaşlı Belediye Başkan vekili Aytekin Sakallıoğlu, meclis üyeleri olarak Başkan Birol Şahin'le hiçbir sorunlarının olmadığını söyledi. Sakallıoğlu, "Kaynaşlı'da Başkan Şahin'den memnun olmayan kesim yoktur. Yapılan tartışmalar ilçemizi olumsuz etkilemektedir. Bizim meclis üyeleri olarak İlçe Başkanımızla hiçbir alıp veremediğimiz yoktur ve Başkanımızın görevde kalmasından yanayız" dedi.
Konuşma yapmak için söz verilen Kaynaşlı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz ise soğuk tavırlarıyla dikkat çekti. Korkmaz, "Benim bu toplantının içeriğinden haberim yok. Bu nedenle herkese saygılar sunuyorum" diyerek konuşmasının sonlandırdı.
Son olarak açıklamalarda bulunan AK Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Birol Şahin ise Korkmaz'ın tavrını eleştirdi. Şahin, "Açıkçası burada en fazla konuşma yapması gereken Belediye Başkanımızdı. Ama kendisi kısa konuşmayı tercih etti. Kendisine saygı duyuyoruz. Biz, Kaynaşlı ilçesi olarak çalışmaları bir bütün olarak yapmamız gerektiğine inanıyoruz. Sonuçta Kaynaşlı hepimizin. Zamanında bir yerlere gelebilmek için Başkanım bize yardım et deyip de istediği noktaya geldiğinde bize sırt çevirenler oldu. Biz, ilçemiz için çalışıyoruz" dedi
İlçe Başkanlığı konusunda da başta AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu olmak üzere kendisini istemeyenlere sert tepki gösteren ilçe Başkanı Birol Şahin, "Kaynaşlı İlçe Başkanı olarak bazı kesimler ilk olarak Erol Bayraktar'ı göstermişti. Biz yerel seçimleri kazandık ve bunu gururuna yediremeyen bir takım zihniyetlerle şimdi de Hasan Aygün'ü Kaynaşlı İlçe Başkanı olarak gösteriyorlar. Aygün, benim çok samimi bir arkadaşımdır. Kendisiyle devamlı görüşürüm. Madem beni ilçe başkanlığından alacaksın yönetiminle birlikte ilçeye gel ve gerekli açıklamayı yap. Milletvekili olmuş bir insana bu tutumlar yakışmamaktadır. Zaten bu benim üçüncü ve son dönemimdir. Kongre yapılır, kongreyi başkası kazanır. Kazanan o arkadaşa başarılar diler ve görevi bırakırım. Yeter ki adaletli bir şekilde bu durum çözülsün" ifadelerini kullandı.
İlçe Başkanı Şahin, ilçe başkanlığı konusunda en son olarak Başbakanla bir şekilde görüştüğünü belirterek "Benim ilçe başkanlığından alınıp alınmadığım konusunda son sözü Davos Fatihi Başbakanımız söyler" dedi.