Düzce'de 1 Mayıs İşçi Bayramı Hazırlıkları

Petrol-İş Düzce İl Temsilcisi Ünal Akbulut ve Türk-İş Düzce İl Temsilcisi Ali Gürel, düzenlenen kahvaltı ile Düzce'de görev yapan basın mensupları ile bir araya geldiler

Düzce'de 1 Mayıs İşçi Bayramı Hazırlıkları
Petrol-İş Düzce İl Temsilcisi Ünal Akbulut ve Türk-İş Düzce İl Temsilcisi Ali Gürel, düzenlenen kahvaltı ile Düzce'de görev yapan basın mensupları ile bir araya geldiler. Türk-İş İl Temsilcisi Ali Gürel, 1 Mayıs'ın Düzce'de bayram havasında kutlanmasını istedi.
Petrol-İş Senika binasında düzenlenen kahvaltıya Petrol-İş İl Temsilcisi Ünal Akbulut ve Türk-İş Temsilcisi Ali Gürel katıldı. Kahvaltının ardından açıklama yapan Türk-İş İl Temsilcisi Ali Gürel, 1 Mayıs İşçi Bayramı için Düzce'de de kutlama hazırlıkları yapıldığını hatırlatarak, ''Düzce'de yapılacak olan kutlamalar saat 13.00'da Konak Düğün Salonu'nun oradan başlayacak. Yürüyüşle birlikte Anıtpark'ta toplanacağız. Saat 17.00'a kadar sürecek kutlamalar çerçevesinde eğlenceler düzenleyeceğiz ve konuşmalar olacak. 1 Mayıs İşçi Bayramı'nın Düzce'de gerçek bir bayram havası içinde kutlanmasını istiyoruz. Tüm Düzceli vatandaşlarımızı kutlamalara davet ediyoruz'' dedi.