Vizyonda bu hafta 6 yeni film!

Sinemaseverler bu hafta birbirinden iddialı 6 yeni filmi izleme fırsatı bulacaklar. Bu haftanın en gözde Türk filmi 'Siyah Beyaz' vizyona girdi.Korku severlerin unutulmaz ismi Michael Mayers'da bu hafta beyazperdeyle buluşuyor.

Vizyonda bu hafta 6 yeni film!
  GÖ ; ZLERİNDEKİ SIR
Bu hafta vizyona giren filmlerden ilki En İyi Yabancı Film oscarının sahibi ' Gö ; zlerindeki Sır ' .
Ö ; dü ; llü ; yö ; netmen Juan Jose Campanella , bir sorgu mü ; fettişiyle bir hakimin , kendilerini 25 yıla yayılan bir kovalamacanın iç ; inde buluşunu anlattığı Gö ; zlerindeki Sır ' da gizem , gerilim ve romantizmi harmanlayan olağanü ; stü ; bir ö ; ykü ; kurguluyor .
Gö ; revinden yeni emekli olan sorgu mü ; fettişi Benjamin , bir tü ; rlü ; peşini bırakmayan ve mazisi 25 yıl ö ; nceye dayanan bir tecavü ; z cinayet vakasının romanını yazmaya karar verir .
Kısa bir sü ; re sonra cinayetin acı dolu hatırası ü ; zerine dü ; şü ; nmek , Esposito ' nun gü ; ncel yaşamının detaylarını aydınlatmaya başlar ve onu , duygularına ayna tutarak saplantılı bir aşkın ö ; rdü ; ğü ; ağ ile yü ; zleşmeye zorlar .
Korkunç ; suç ; un gizemi kendini yavaş yavaş ele verirken , Benjamin adalet ve kendini arayış ekseninde ciddi bir sınavdan geç ; ecektir .

SİYAH BEYAZ
Bu hafta vizyona giren bir başka film ise ' Siyah Beyaz ' vizyona girdi .
' Siyah Beyaz ' fırtınalı bir hayat yaşamış ama 70 yaşına gelmesine karşın hala durulmamış , ideallerine bağlı bir ressamın ; kalp krizi geç ; irdikten sonra işini bırakan , sü ; mü ; klü ; bö ; cek besleyip sakin bir yaşam sü ; rmeye ç ; alışan bir avukatın ; mesleğini yapmaktan sıkılmış , ü ; stü ; ne bir de karısı tarafından terkedilmiş bir doktor ve hayata karşı tek başına direnen , yalnızlığı bir yaşam tarzı haline getirmiş bir iş kadınının ö ; ykü ; sü ; nü ; anlatıyor .
Siyah Beyaz , dostluk , duyarlılık , 50 yaşına gelmek ve yaşlanmanın farkına varmak , bir mekana bağlanmak ve hayatın kü ; ç ; ü ; k ayrıntıları ü ; zerine bir film .

KATLİAM
Bu haftanın en korkunç ; filmi ise ' Katliam ' .
Michael Myers , yıllar sonra akıl hastanesinden kaç ; ıp kü ; ç ; ü ; k kız kardeşi Laurie ' yi bulmak iç ; in eve dö ; nü ; p başarısızlığa uğramasının ardından amacına ulaşmak iç ; in bir kez daha katliamlarına devam ediyor .
Abisinin saldırısının ardından Şerif Brackett tarafından bulunan Laurie , vakit kaybetmeden hastaneye gö ; tü ; rü ; lü ; r . Aynı şekilde Michael ' ın elinden kurtulmayı başaran Annie Brackett ve Dr . Loomis de aynı hastaneye gö ; tü ; rü ; lmektedir .
Bu sırada başka bir ambulansta olan Michael kendine gelir ve kaç ; ar . Hastanedeki Laurie ve diğerlerini bir sü ; rpriz beklemektedir .
Michael , hastanededir ve kardeşine ulaşana kadar ö ; nü ; ne gelen herkesi ö ; ldü ; rmekten ç ; ekinmeyecektir .

KAPIMDAKİ CASUS
Bu haftanın bir diğer filmi yapıtı ' Kapımdaki Casus '
Gizli bir CIA sü ; per ajanı olan Bob ' un sevdiği kadın Gillian ' ın onunla evlenmeyi kabul etmeden ö ; nce tamamlaması gereken bir gö ; revi daha vardır : 3 ç ; ocuğunun dostluğunu kazanmak .
Gillian acilen şehirden ayrılmak zorunda kalınca , Bob ç ; ocuklara bakmak iç ; in gö ; nü ; llü ; olur , bö ; ylece onların onayını kazanabilecektir . Ama ç ; ocuklardan biri yanlışlıkla ç ; ok gizli bir formü ; lü ; bilgisayarından indirince , Bob ' un baş dü ; şmanı Rus bir terö ; rist , Bob ' u kariyerinin en zorlu gö ; revinde , casusluk ve babalık rollerini değiştirmesi iç ; in zorlayarak saldırı iç ; in harekete geç ; er .
Dö ; vü ; ş sanatları sü ; per yıldızı Jackie Chan , başarılı bir destekleyici oyuncu kadrosuyla ekranlarda gö ; rü ; lü ; yor .

Ö ; DÜ ; L PEŞİNDE
Bu haftanın bir başka filmi ise ' Ö ; dü ; l Peşinde ' '
Talihsiz bir ö ; dü ; l avcısı olan Milo Boyd , kefaletini ö ; demeyen eski karısı , muhabir Nicole Hurley ' yi izlemesi gerektiğinde hayalindeki işi almış olur .
Her şeyin bundan ibaret olduğunu ve zahmetsizce para kazanacağını dü ; şü ; nmektedir , ancak Nicole ö ; rtbas edilen bir cinayetin izini sü ; rmek iç ; in onu atlattığında , Milo hiç ; bir şeyin kendisi veya Nicole iç ; in kolay olmayacağının farkına varır . Eski eşler sü ; rekli birbirlerine ü ; stü ; nlü ; k sağlar - ta ki kendilerini , canlarını kurtarmak iç ; in kaç ; arken bulana kadar .
Sevgi , saygı ve itaat iç ; in ettikleri yeminin zor olduğunu sanmışken , hayatta kalmanın ç ; ok daha gü ; ç ; olduğunu gö ; receklerdir .

EJDERHANI NASIL EĞİTİRSİN?
Bu haftanın vizyona giren bir diğer filmi ise ' Ejderhan ' ı Nasıl Eğitirsin? '
' Ejderhan ' ı Nasıl Eğitirsin ' , ' Şrek , ' ' Madagascar ' ve ' Kung Fu Panda ' yı sinemaseverlere sunan stü ; dyonun yeni filmi .
Film , Cressida Cowell ' ın kitabına dayanan ve iri yapılı Vikingler ve vahşi ejderhaların efsanevi dü ; nyasında geç ; en bir macera komedi .
Hikaye , ejderhalarla savaşmanın yaşam biç ; imi olduğu Berk adasında yaşayan bir Vikingli delikanlının ç ; evresinde geç ; er .
Kabul tö ; reni yaklaşmaktadır , bu onun kendini kabilesine ve babasına kanıtlamak iç ; in tek şansıdır .
Ancak sonradan arkadaş olacağı yaralı bir ejderhayla karşılaşınca , tü ; m dü ; nyası alt ü ; st olur .