Omurilik Felçlileri Bir Araya Geldi

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) Marmaris Şubesi üyeleri düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Omurilik Felçlileri Bir Araya Geldi
Dernek Başkanı Erkan Özdemir'in başkanlığındaki toplantıya Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, CHP Marmaris İlçe Başkanı Yamaç Kaya, İl Genel Meclis üyesi Dursun Kaplan da katıldı.
Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Marmaris Şube Başkanı Erkan Özdemir derneğin amacının engelli vatandaşları hakları konusunda bilgilendirmek olduğunu belirterek; "Derneğimizin birinci amacı engelli vatandaşları hakları konusunda bilgilendirmek ve yol göstermek, engelli bireyleri sportif aktivitelere yönlendirmek ve onlardan yarışmacı sporcular çıkarmak. Derneğimizin en büyük sıkıntısı maddi imkânsızlıklardır. Tüm Marmaris halkının derneğimize desteklerini bekliyoruz. Derneğimize her türlü katkı veren ve bugün buraya kadar gelen herkese sağlıklı günler diler, yönetim kurulum adına teşekkür ederim" diye konuştu.
Armutalan Belediye başkanı Muhammet Ünlü normal şartlara haiz insanların, engellilere saygılı davranmalarını ve hoş görülü olmalarını vurgulayarak "Bu dünyada maalesef her şeyin sağlıklı insanlar üzerine kurulduğunu görüyoruz. Bilhassa trafikte hiç hoş görüleri yok. Onlarında birer canlı olduklarını, istek ve arzularını yaşamaya hakları olduğunu bilmeliyiz. Biz Beldemizde imkânlarımız dâhilinde her zaman ve her yerde yanlarında olduk ve olacağız da" dedi.