Asem Mobilyacılar Çarşısı Açıldı

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bulunan 200'den fazla mağaza ile bölgenin en büyük mobilyacılar çarşısı olan ASEM Mobilyacılar çarşısı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bünyesinde imalatçı, toptancı, perakendecilerin bulunduğu 200 den fazla mağaza ile bölgenin en büyük mobilyacılar çarşısı hüviyetinde olan ASEM Mobilyacılar Çarşısı'nın resmi açılışı bugün yapıldı. Ünlü sunucu Vahe Kılıçaslan'ın sunuculuğunu yaptığı çarşının açılış törenine Sakarya Valisi Hüseyin Atak, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Kaymakamı Fahri Keser, SATSO Başkanı Akgün Altuğ, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve esnaflar katıldı.
Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar aralarında imalatçı, toptancı, perakendecilerin bulunduğu 200 den fazla mağaza ile bölgenin en büyük mobilyacılar çarşısı hüviyetinde olan ASEM Mobilyacılar Çarşısı'nın bölgeye istihdamın yanı sıra, il ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacağını söyledi.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da konuşmasında yeni kurulan Serdivan ilçesinin hızla gelişerek büyüdüğünü, çarşının ilçeye her alanda büyük katkı sağlayacağını ifade etti.
Sakarya Valisi Hüseyin Atak da konuşmasında Sakarya'nın hızla geliştiğini diğer alanlarda olduğu gibi mobilya sektöründe de söz sahibi olduğunu söyledi.
Konuşmaların ardından çarşının açılışını Sakarya Valisi Hüseyin Atak, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Kaymakamı Fahri Keser, SATSO Başkanı Akgün Altuğ, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, ve esnaflar birlikte gerçekleştirdiler.