Mustafa Sarıgül, Balıkesir'de Ali Ekber Çiçek'i Anacak

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Lideri Mustafa Sarıgül, merhum Ali Ekber Çiçek'in ölüm yıldönümü nedeniyle Balıkesir'in Edremit ilçesine gelecek.

Mustafa Sarıgül, Balıkesir'de Ali Ekber Çiçek'i Anacak
TDH Lideri Mustafa Sarıgül'ün 25 Nisan 2006 yılında hayatını kaybeden ünlü halk ozanı Ali Ekber Çiçek'in ölümün dördüncü yıl dönümü nedeniyle Edremit'in Güre beldesine bağlı Tahtakuşlar Köyü'ne geleceği açıklandı. 26 Nisan 2006 tarihinde vefat eden halk ozanı Ali Ekber Çicek için Tahtakuşlar Köy Mezarlığı'nda yapılacak olan anma gününe katılmak üzere bölgeye gelecek olan Sarıgül ve kurmayları, 25 Nisan Pazar günü saat 16.00 da Güre Belediyesi'ne ait Afrodit Termal Otel'in bahçesine helikopter ile gelecek.
Genel Başkanları Sarıgül'ün Tahtakuşlar köyündeki anma programına katılacağını açıklayan TDH Edremit İlçe Başkanı Av. Sait Tekin, tüm vatandaşları programa davet eden bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Parti binasında gerçekleşen toplantıda konuşan başkan Tekin, "Genel başkanımız sayın Mustafa Sarıgül, TRT sanatçısı ünlü halk ozanımız Ali Ekber Çiçek'in ölümünün 4. yıldönümü münasebetiyle Edremit'in Güre beldesine sayın Hüseyin Çobanoğlu ve sayın Engin Akman ile birlikte saat 16:00'da Güre Afrodit Termal Otel'in bahçesine helikopterle gelecek. Yaklaşık iki saat sürecek olan anma programından sonra tekrar İstanbul'a hareket edecek. Programa Güre Belediye Başkanı Kamil Saka da katılacak" dedi.
Başkan Sait Tekin toplantıda, Çiçek'in bazı dizelerini de seslendirdi. Ali Ekber Çicek'in Tahtakuşlar Köyü'ndeki anma programına katılımın yoğun olması bekleniyor.