Kalp Ağrısı dizisine yeni oyuncu

ATV'nin yeni dizisi Kalp Ağrısı'na taze kan geliyor. Arzu Yanardağ da artık Kalp Ağrısı kadrosunda yer alacak. Edinilen bigiye göre Yanardağ dizide Ece adlı bir doktoru canlandıracak.

Kalp Ağrısı dizisine yeni oyuncu
  Başrollerini Beste Bereket , Sarp Levendoğlu , Selma Ergeç ; ve Polat Bilgin ' in paylaştığı ' Kalp Ağrısı ' dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu . Ekranların gü ; zel oyuncularından Arzu Yanardağ , ' Ece ' isimli bir doktor karakteriyle atv ' nin sevilen dizisinde seyirciyle buluşacak . Aynı zamanda Saffet ' in eski sevgilisi de olan Ece , diziye farklı bir soluk getirecek . ' Kalp Ağrısı ' , Halide Edip Adıvar ' ın aynı adlı eserinden ekrana uyarlandı .

KALP AĞRISI EN SON BÖ ; LÜ ; M Ö ; ZETİ

Ç ; ok sevdiği Nişanlısı Saffet ' le evliliğe giderken , en yakın arkadaşının sevdiği adama aşık olan Zeyno , aşk acısına dayanamayıp zayıf dü ; şmü ; ş ve yolculuk ö ; ncesinde bayılmıştır . Bunun ü ; zerine Saffet ' in kararıyla evlilik fikri bir sü ; reliğine askıya alınır ve nişanlılar Bü ; yü ; kada ' ya taşınır . Saffet ile huzurlu bir dö ; neme giren Zeyno , kendini yavaş yavaş toparlamaya başlar . Azize ' nin kardeşlerinden Nihat eğlenmek iç ; in gittiği bir partide uyuşturucu kullanan genç ; lerin arasında en beklemediği kişiyle karşılaşır . Neye uğradığını şaşıran Nihat durumu anlamaya fırsat bulamadan , mekan polislerce basılır . Gö ; zaltına alınan genç ; ler arasında Gü ; lsü ; m ve Nihat da vardır . Bu olay Azize ile Handan ' ın arasındaki buzların da erimesine neden olacaktır . Handan ' ın ilk kez bir ö ; nerisine kulak veren Azize , Hasan ' ı da alarak adaya , Zeyno ' nun yanına gider . Zeyno kaç ; maya ç ; alıştığı duyguların ortasına sü ; rü ; klenirken , Saffet ' in iç ; inde şü ; phe tohumları giderek bü ; yü ; mektedir .

KALP AĞRISI 6 . BÖ ; LÜ ; M FRAGMANI İZLE

KALP AĞRISI FOTO GALERİ