Konyasporlu Poljac'ın Kaza Yapması

Bank Asya 1

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor'da oynayan ve kardeşiyle birlikte kaza geçiren Hırvat oyuncu Branimir Poljac, boyun omurunda kırık şüphesiyle Selçuk Üniversitesi (SÜ) Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.
Norveç'ten kendisini ziyarete gelen kardeşi Mario Poljac ile birlikte antrenmandan dönen Branimir Poljac, Merkez Selçuklu ilçesi Marangozlar Kavşağı'nda virajı alamayarak köprüden aşağıya uçmuş, kardeşi ve kendisi kazadan yaralı olarak kurtulmuştu. Ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne getirilen Branimir Poljac ve kardeşine ilk müdahaleleri burada yapıldı. Poljac ve kardeşi hastanede tedavi edildiği sırada Numune Hastanesi Acil Servisi'ne Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, Konyaspor Teknik Direktörü
Ziya Doğan ile yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve Poljac'ın takım arkadaşları geldi. Burada doktorlardan ilk bilgileri alan Başkan Karapınar, Poljac'ın durumunun çok ciddi olmadığını ve kardeşiyle birlikte başka hastaneye sevk edeceklerini açıkladı.
Yapılan ilk müdahalelerinin ardından Branimir Poljac ve kardeşi Mario Poljac, ambulanslarla SÜ Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilirken, Hırvat oyuncunun boyun omurunda kırık şüphesi bulunduğu öğrenildi.