Emniyet Şehit Aileleri Derneği'nden Yıldız'a Ziyaret

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, şehit ailelerinin milletin en kıymetli emanetlerinden biri olduğunu söyledi.

Emniyet Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Ahmet Özmen, yönetim kurulu üyeleriyle Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'ı makamında ziyaret etti. Aynı hedefe birlikte koşma amacıyla kurulan sivil toplum kuruluşlarına her zaman destek olduklarını vurgulayan Yıldız, "Şehit polislerimizin ailelerinin bir araya gelerek kenetlenmesi bizi memnun etti. Ne güzel, Allah muvaffak etsin, başarılar diliyorum" dedi.
Kocasinan Belediyesi'nin şehit ailelerinin her zaman yanında olup her türlü desteği verdiğinin altını çizen Yıldız, "Şehit ailelerinin ihtiyaçlarının karşılanması için bize bir görev düşerse başımızı açar koşarız. Bu konuda tereddüdünüz olmasın. Elimizden gelen her türlü desteği veririz. Sizler bu vatanın ve milletin huzuru için hayatını feda eden şehitlerimizin emanetisiniz" şeklinde konuştu.
ŞEHİT NURİ AYDIN SAĞIR'IN AİLESİNE ZİYARET
Yıldız, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit olan Nuri Aydın Sağır'ın ailesini ziyaret etti. Taziye çadırında şehit babası Zekeriya Sağır'la bir süre görüşen Yıldız, üzüntülerini dile getirip, "Her zaman, her konuda yanınızdayız" diyerek başsağlığı diledi.