Belediye Çocuk Evi Öğrencileri Nadir Nadi Kütüphanesi'nde

Kütüphane haftası nedeniyle öğrenci ve ziyaretçi akınına uğrayan Aliağa Belediyesi Nadir Nadi Kütüphanesi'nin bu kez misafirleri Aliağa Belediyesi Çocuk Evi öğrencileri de oldu

Kütüphane haftası nedeniyle öğrenci ve ziyaretçi akınına uğrayan Aliağa Belediyesi Nadir Nadi Kütüphanesi'nin bu kez misafirleri Aliağa Belediyesi Çocuk Evi öğrencileri de oldu. Çocuklara küçük yaşta okuma sevgisinin kazandırılması gerektiğini belirten Aliağa Belediyesi Çocuk Evi Müdiresi Necla Evren "Yapılan ziyarette öğrencilerimiz, kütüphaneyi yakından tanıma ve kitap sevgilerini pekiştirme imkanı bulurken aynı zamanda küçük yaşta kütüphaneden nasıl faydalanılacaklarını öğrendiler" dedi.
1991 yılında açılan, 9660 üyesi bulunan ve içerisinde 13049 kitap bulunan Aliağa Belediyesi Nadir Nadi Kütüphanesi, belediye karşısı eski askerlik şubesinin bulunduğu adreste hizmet veriyor. Her yaştan okuyucuya hizmet veren Aliağa Belediyesi Nadir Nadi Kütüphanesi'nden günlük 100-150 okuyucu yararlanıyor. Kütüphaneye üye olan okuyucular, 15 gün içerisinde teslim etmek üzere evlerine kitap götürebiliyor. Okuyucu talepleri göz önünde tutularak yeni çıkan yayınlar satın alınarak vatandaşların hizmetine sunuluyor.