Didim Belediyespor'terfi Üzüntüsü

Aydın Amatör Süper Ligi'nin son maçında deplasmanda İsabeyli Şırlanspor'a 2-0 mağlup olan Didim Belediyespor, ligi 4'üncü sırada bitirerek Deplasmanlı Bölgesel Lig'e ve 3

Didim Belediyespor'terfi Üzüntüsü
  Aydın Amatör Süper Ligi ' nin son maçında deplasmanda İsabeyli Şırlanspor ' a 2-0 mağlup olan Didim Belediyespor , ligi 4 ' üncü sırada bitirerek Deplasmanlı Bölgesel Lig ' e ve 3 . Lig terfi maçlarına gitme hakkını kaybetti .
Aydın Amatör Süper liginde 3 . lig terfi maçlarına katılma umudu taşıyan Didim , Kuşadasının sahasında Davutlarspor ' u yenilmesine beklerken , beklenen durumun tam tersi yaşandı . Didim , deplasmanda İsabeyli ' ye yenilirken ; Kuşadası ise Evinde Davutlarspor 3-1 yenerek 3 . lig terfi maçlarına çıkmaya ve deplasmanlı bölgesel liginde mücadele etmeye hak kazanan 3 . Takım oldu . Ligin son haftasına kadar süren 3 . lük mücadelesini kazanan taraf Kuşadası olurken , ligi 4 . Sırada bitiren Mavi Beyazlılar ise ligin son maçını yenilgiyi kapatarak 2009-2010 sezonunu 48 puanla 4 . sırada bitirdi .
Aydın ' ı 3 . lig terfi maçlarında ve deplasmanlı bölgesel ligde Aydın Belediyespor , Çine Madranspor veKuşadasıspor temsil ederken , İl Özel İdarespor , Sökespor ve Söke Gençlikspor ise 1 . Amatör Kümeye düşen ekipler oldu . Bu sezon Amatör Lige düşen ve ligde sıkıntılar çeken Aydınspor ise ligi 6 . sırada tamamladı .