Süper Kahramanlar 23 Nisan'da 1500 çocukla TRT'de

Türk Telekom, bu yıl 32'ncisi düzenlenecek olan TRT 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenlikleri'nin üçüncü kez ana sponsorluğunu üstleniyor. Şenliklerde bu yıl 71 ülkeden 1500'ü aşkın çocuk konuk edilmesi planlandı.

Süper Kahramanlar 23 Nisan'da 1500 çocukla TRT'de
  Tü ; rk Telekom , 12 Nisan ' da ü ; lkemize gelmeye başlayan dü ; nya ç ; ocuklarına Ironman , Hulk ve Spiderman başta olmak ü ; zere dü ; nyaca ü ; nlü ; Marvel karakterleri , Sü ; perCan ve Caddebostan şenlik alanı ile ' merhaba ' diyor .

Tü ; rkiye ' nin ö ; ncü ; iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Tü ; rk Telekom , TRT 23 Nisan Uluslararası Ç ; ocuk Şenlikleri ' ne bu yıl ü ; ç ; ü ; ncü ; kez destek veriyor . Bu yıl 32 ' incisi dü ; zenlenen 23 Nisan Uluslararası Ç ; ocuk Şenlikleri 16 - 23 Nisan tarihleri arasında İzmir ve İstanbul ' da gerç ; ekleşiyor . Tü ; rk Telekom , dü ; nyada kutlanan ilk ve tek ç ; ocuk bayramı kapsamında 71 ü ; lkeden 1500 ' ü ; aşkın ç ; ocuğu konuk ediyor . Konuk gruplar 12 Nisan 2010 , Pazartesi gü ; nü ; Tü ; rkiye ' ye gelmeye başladı . Ç ; ocuklara bu yıl da coşkulu ve unutulmayacak bir şenlik yaşatmak iç ; in tü ; m hazırlıklarını tamamlayan Tü ; rk Telekom , 1979 yılından bu yana aralıksız olarak dü ; zenlenen , TRT 23 Nisan Uluslararası Ç ; ocuk Şenlikleri ' nin 2008 yılı itibariyle 5 yıl boyunca ana sponsoruluğunu ü ; stlenmişti .

Sü ; per kahramanlar 1500 ç ; ocuk ile Şenliklerde


Her yıl geleneksel olarak yapılan Şenlik Yü ; rü ; yü ; şü ; , 17 Nisan Cumartesi Gü ; nü ; İzmir ' de ve 23 Nisan Cuma Gü ; nü ; 1500 ç ; ocuğun katılımıyla İstanbul ' da gerç ; ekleştirilecek . Şenlik , Tü ; rk Telekom ' un ana sponsorluğunda İzmir ' de konser ve ç ; eşitli etkinliklerle ; İstanbul ' da ise Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal ' dan Caddebostan TTGaleri ' ye yapılacak yü ; rü ; yü ; ş ile başlayacak . Şenlik aç ; ılış yü ; rü ; yü ; şü ; boyunca , Tü ; rk Telekom ' un ç ; ocuklar iç ; in geliştirdiği interaktif portalı TTÇ ; OCUK ' un ( www . ttcocuk . com ) sü ; per kahramanı ' Sü ; perCan ' başta olmak ü ; zere ü ; lkemize ilk kez gelen Marvel ' in sevilen ü ; nlü ; karakterleri ' Spiderman , Ironman , Hulk , Wolverine , Mr . Fantastic , Invisible Girl , Human Torch ve The Thing , Green Goblin ' , Tü ; rk Telekom ö ; zel temalı Şenlik Tırları ü ; zerinde , bando ' nun ç ; alacağı mü ; ziklerle yü ; rü ; yü ; şe katılan ç ; ocuklara eşlik edecek . Caddebostan TTGaleri ' de Sü ; per Can ve Ironman 23 Nisan ' ın anlamına ö ; zel bir iyi niyet anlaşmasına imza atarken ; şanslı katılımcı ç ; ocuklar bu sü ; per karakterler ile tanışma ve resim ç ; ektirme imkanı yakalayacak .

Ç ; ocuklara Tü ; rk Telekom ' dan Muhteşem Bir Festival Alanı

Tü ; rk Telekom Festival Alanı 23-24-25 Nisan ' da İstanbul Caddebostan ' da dü ; nyaca ü ; nlü ; Marvel karakterlerinin gö ; sterilerine sahne olacak . İstanbullu ç ; ocuklar ; Caddebostan Sahil Tü ; rk Telekom Festival alanında şenlik boyunca sü ; rpriz hediyelere kavuşma , animasyonlu ikramlardan tatma ve birbirinden gü ; zel lunapark oyuncaklarından dilediklerince faydalanma imkanı yakalayacak . Tü ; rk Telekom 23-25 Nisan tarihleri arasında tü ; m ç ; ocuklara eğlenceli dakikalar yaşatacak .