Denizden Gelen filminin galası yapıldı

Yönetmenliğini Nesli Çölgeçen'in yaptığı başrolünü A. Onur Saylak, Deniz Boyner, Ahu Türkpençe ile Sümer Tilmaç'ın paylaştığı 'Denizden Gelen' filminin galası yapıldı.

Denizden Gelen filminin galası yapıldı
  Nesli Ç ; ö ; lgeç ; en ' in yö ; nettiği ve A . Onur Saylak , Deniz Boyner , Ahu Tü ; rkpenç ; e ile Sü ; mer Tilmaç ; ' ın oynadığı Denizden Gelen ( Zeytin Dalı ) , 16 Nisan 2010&prime ; da Ö ; zen Film dağıtımıyla Nö ; betç ; i Yapım tarafından vizyona ç ; ıkarılıyor .

Eski bir polis , doğduğu topraklardan uzakta kaç ; ak bir ç ; ocuk ve bir hemşirenin kesişen hayatlarında yola ç ; ıkarak ; dü ; nyanın kanayan yaralarında , batı ' ya gö ; ç ; dramına işaret ediyor . Ç ; ekimleri Muğla ' nın Dalyan ve Ortaca ilç ; esinde gerç ; ekleşen Denizden Gelen ' in Yapımı Nö ; betç ; i Yapım ' a , Yö ; netimi Nesli Ç ; ö ; lgeç ; en ' e , Senaryosu Ersin Kana ' ya ait . Denizden Gelen ' de Onur Saylak , Ahu Tü ; rkpenç ; e , Sü ; mer Tilmaç ; , Deniz Ö ; zerman rol alırken beş buç ; uk yaşındaki yetenekli oyuncu jordan Deniz Boyner ilk sinema filmiyle kamera karşısına geç ; ti .
Babasının zoruyla polis olan Halil gö ; rev sırasında şü ; phe ü ; zerine bir Afrikalı gö ; ç ; menin ö ; lü ; mü ; ne sebep olur . Olayın vicdani sorumluluğu , intihara teşebbü ; s ve babasıyla sorunlu bir ilişki Halil ' i kendi dü ; nyasına hapseder . Jordan annesiyle birlikte başladığı yolculuğu Yunanistan ' da buluşacağı babasıyla İngiltere ' de sonlandıracaktır . Bu haftalar sü ; recek olan kaç ; ak yolculuktur . Jordan babasına ulaşmadan ö ; nce son durağı dalyan ' dır . İşte Jordan ve Halil ' in yolları tamda bu noktada kesişir . Jordan ' ın kaderi Halil ' in ellerine teslim olduğu andan itibaren Halil de kaderini bu kü ; ç ; ü ; k ç ; ocuğa teslim eder . Jordan , kendinden kaç ; an Halil ' in hayatına yeni bir yö ; n verecektir . Tepkiyle başlayan bu ilişki yerini sevgiye ve fedakarlığa bırakacak Halil ' in hedefleri değişecektir . Dalyan ' da hayata gö ; zlerini aç ; an Caretta &ndash ; Carettalar gideceği yolu doğasında varolan yö ; n duygusu ile bulur ve okyanusa aç ; ılır . Jordan Carettalar gibi yolunu bulabilecek midir? Denizden Gelen dü ; nyanın temel problemlerinden biri haline gelen Batı ' ya kaç ; ak gö ; ç ; sorununu işlerken ö ; nyargıların sevgi ve fedakarlıkla aşılabileceğinin hikayesini anlatıyor .

DENİZDEN GELEN FİLMİNİN FRAGMANI İÇ ; İN TIKLAYIN