Edremit Belediyesi'nden Ağaçlandırma Seferberliği

Balıkesir'in Edremit Belediyesi, ilçenin Ciğertepe mevkiinde bulunan Atatürk Mahallesi'nde ağaçlandırma seferberliği başlattı.

Edremit Belediyesi'nden Ağaçlandırma Seferberliği
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan konutların bulunduğu Atatürk Mahallesi'nde yeşil alan azlığı üzerine harekete geçen Edremit Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç ve ekibi, düzenledikleri geniş kapsamlı tören ile, mahallede ağaçlandırma seferberliği başlattı. Öğlen saatlerinde mahalle meydanında gerçekleştirilen program, Edremit Kaymakamı Şefik Aydın, Havran Kaymakamı Fatih Genel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Dedebağı, İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ve davetlilerin katılımıyla başladı.
Ağaçlandırma seferberliği töreninin açış konuşmasını yapan TOKİ konutları sorumlusu Asya Yargıç, Edremit Belediyesi başta olmak üzere TOKİ konutlarına katkı sağlayan tüm yetkililere ve şahıslara teşekkür etti. Çalışmanın mimarı olan Edremit Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç öncülüğünde ağaç dikilecek alana yürüyen protokol mensupları ve mahalle sakinleri, onlarca çam fidanını toprakla buluşturdu. Her iki kaymakam ve diğer protokol mensupları, kendi elleriyle diktikleri fidanları büyük bir hevesle suladı. Yüzlerce mahalle sakini ise, Edremit Belediyesi'ne ve özellikle başkan Tuncay Kılıç'a katkılarından dolayı teşekkür ederek, mahalledeki sıkıntıları dile getirdi.