Marshall 'Osmanlı Renkleri' Koleksiyonunu Tanıttı

Marshall Boya, asırlardır canlılığını koruyan renklere, çağdaş mekanlarda yeniden hayat vermek üzere Osmanlı Sanatı Uzmanı Serdar Gülgün ile işbirliği yaptı ve yepyeni bir koleksiyon oluşturdu.

"Marshall Osmanlı Renkleri Koleksiyonu" adı ile tüketicilerle buluşacak olan bu yeni serinin tanıtım toplantısı, Gülgün'ün, eski bir av köşkünden dönüştürülen Çengelköy'deki evinin özel atmosferinde gerçekleştirildi.
Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Feridun Uzunyol, yeni ürünler ve teknolojiler geliştirme konusuna büyük önem veren Marshall'ın, Serdar Gülgün işbirliği ile Osmanlı renklerini yeniden canlandırmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Marshall olarak, her zaman yenilikçi yaklaşımlarımız ile gerek ülkemiz ekonomisine ve sektörümüze gerekse insanların hayatına hep daha iyisini sunmayı hedefliyoruz. Marshall Osmanlı Renkleri Koleksiyonu da bu temel yaklaşımımızın en son eseri aslında. Tarihin,
asırların gizemini taşıyan ve sadece ülkemizde değil, modern dünyamızda hala canlılığını koruyan Osmanlı kültürünün, o zengin ve değerli mirasın en tatlı renklerini bu koleksiyona sığdırmaya çalıştık. Umarız, tüketicilerimiz de bu koleksiyondan en az bizler kadar keyif alır" dedi.
Marshall Osmanlı Renkleri Koleksiyonu fikrinin çıkış noktasının çok insani bir soru ile başladığını vurgulayan Osmanlı Sanatı Uzmanı Serdar Gülgün ise konuşmasında şunları dile getirdi:
"Renksiz insan, renksiz tabiat, renksiz tarih, renksiz mekan... Renksiz bir hayat olabilir mi? Yoksa unuttuk mu renkleri? Oysa, bugün olduğu gibi dün de hatta asırlardır renk neşe olmuş, zenginlik ve asalet ifadesi olmuş. Renge ulaşmak mutluluk olmuş, başarı olmuş ve gücün kanıtı olmuş. Ve ilham almak için şöyle bir geçmişimize bakmak kafi. Biz de, geliştirdiği teknolojiler ve yenilikçi ürünler ile sektörde lider olan, sektörün önünü açan Marshall ile birlikte tam da bu bahsettiğim yerden ilham alarak,
yarattık bu koleksiyonu."
Marshall Osmanlı Renkleri Koleksiyonu, "Lokum, Akide, Şerbet ve Kahve" olmak üzere renk ya da tat olarak ifade edilebilecek 4 ana temadan oluşuyor.